Miért tartsd az esküvődet télen? Ötletek, érvek a téli esküvőre.

Induljunk ki a legalapvetőbb különbségből: a hőmérséklet!

Nyáron az izzasztó melegben átázik smink, zakó, mellény, patakokban folyik az egész vendégsereg.

Kemények és erősek a fények, könnyen pandamacivá lesz a fényképen a meredek sugarak árnyékától a legcsinosabb modell is.

Nyáron este – gondoljunk csak vissza barátaink esküvőire – előszeretettel üldögélünk kint a teraszon a csillagokat bámulva, koktéllal és párunkkal a kezünkben.

Vontatókötéllel is nehézkes becsábítani (na jó, a vontatókötél valóban nem csábító!) a kint csillező és sztorizgató csapatot. Különösen ha a tánctéren elfeledkeztek a légkondiról vagy a szellőztetésről.

dav

Télen ez a veszély nem áll fent. Ugyanis egy gyors szippantás után odabent biztosan jobb lesz mindenkinek felkiáltással szépen beszivárognak az emberek.

A téli esküvők fényei sejtelmesek, semmiképpen sem tolakodóak. Ami napfény arra a napra jut, az mindenki számára ajándék.

Ha pedig aznap még fehér marad a táj, vagy éppen esik a hó, az igazi meglepetés és kuriózum az esküvők világában.

Téli esküvők favorizálásával a helyszínek is jobban kibékülnének, egyenletesebb évközi terheléssel, vagy a szezon kinyújtásával több megbízást nyerhetnének el.

Pihentebbek is egy fokkal a vendéglátók, megélhetitek a VIP-faktort, mert nem a nagy forgalom kellős közepén kell rátok figyelni.

Természetesen egy vérprofi csapatnál ebből nyáron sem észleltek semmit, de azért belülről látva, bizton állíthatom, hogy több figyelem juthat rátok főszezonon kívül.

Persze jó kérdés, hogy a klímaváltozás mit hoz és hogyan hat majd a téli esküvőkre. Lesz-e hó, lesz-e kristálytiszta hideg.

üdv, Huba

Modell: Majoros Anna
F: fotobese

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.