Mi marad meg az esküvőből a legtovább? Bingo, a képek. Önmagad számára kb. 50 évre előre mented el a nagy pillanatokat, utódaid számára pedig akár több száz évre.

Az esküvő életünk egyik legnagyobb napja, ráadásul egy megismételhetetlen alkalom, ezért joggal érezheted úgy, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie.

Sajnos pontosan ezért a jótékony izgalom mellett az aggodalom, az idegeskedés is a legtöbb esküvő velejárója. A szervezési fázisban és aznap is megjelenhet az arcokon, s így az esküvői képeken – némi feszültség.

Lássuk tehát, milyen tippeket ajánl neked a profi esküvői fotós a lámpaláz és az idegesség leküzdésére:

1. Próbáld ki előtte, így aznap működni fog!

A pasik jelentős része kevesebbet vállal magára az esküvő szervezésében. Sőt bármekkora hangú is a vőlegény, ha fotózásra kerül a sor, nagy részük el akarja kerülni, nem akar tudomást venni róla és nem tulajdonít jelentőséget ennek.

Pedig az összes szolgáltatót elfeleded majd kivéve az esküvői képeid. Azért, hogy megelőzzük a „bajt”, a stresszt és a merev viselkedést és a bénázást, a nagy napon mindenképp kerülj ennek elébe!

Kérjetek jegyes fotózást!

Ennek segítségével 100%-ban felkészültök a nagy napra! Megismered az esküvői fotósod munkastílusát és lesznek profi képeitek is a jegyesség idejéről.

Tapasztalatból mondom, hogy szinte minden esetben megtérül a rászánt másfél vagy két óra hossza! Ezután nincs feszültség vagy kérdés a fotózást illetően!

2. Ne akarjuk megoldani, ami nem romlott el!

Egy esküvőn több szolgáltatóval kell együttműködnünk, illetve a vendégek is valószínűleg ahányan vannak, annyifélék. Nyilvánvalóan sokan máshogyan közelítjük meg ugyanazt a dolgot.

Ettől még mindenki jót akar, mindenki azt szeretné, hogy az esemény a lehető legjobban sikerüljön.

A profi esküvői fotós tanácsa, hogy engedjük el ezeket a dolgokat, próbáljuk kicsit a másik fejével gondolkodni, és mindenben a jót meglátni!

Így biztosan egy vidám, jó hangulatú, színes és változatos esküvőben lesz részünk.

3. Hagyjuk a szakemberekre a gördülékeny ügymenetet!

Azért fogadtunk fel profi szolgáltatókat, mert ők nem csak a szakértelmük, de a tapasztalatuk, rutinjuk segítségével is tudják biztosítani azt, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön.

A ceremóniamester levesz rengeteg terhet a válladról, hogy ne neked és a családnak kelljen mindennel foglalkoznia.

A professzionális esküvői fotós pedig tudja, mire kell figyelni, melyik pillanatot kell elkapni, melyik szögből, milyen fényviszonyok mellett, milyen pózban fogunk majd a legjobban kinézni az esküvői képeken.

A mi dolgunk, hogy mosolyogjunk és örüljünk egymásnak, ünnepeljük a szerelmünket. Nyugodjunk meg, lazítsunk, bízzunk meg bennük!

Hiszen hosszas utánajárás után, a legjobbakat kértük fel, így minden flottul fog menni!

4. Humor mindenekfelett.

A legjobb feszültségoldás az, ha tudunk nevetni a helyzetekben, kihívásainkon, problémáinkon. A humor ezen felül figyelemelterelő, kizökkentő hatással is rendelkezik.

Segít továbbá abban, hogy közvetlenül tudjunk egymással kommunikálni, építi a bizalmat, és nem utolsó sorban mosolyra fakaszt, ami igencsak jól tud mutatni egy esküvői fotózáson.

Talán az egyik erősségem, hogy meg tudom teremteni a vidám légkört a párokkal. Ezt fontosnak érzem, hiszen egy jó hangulatú fotózás emlékezetes lesz! 🙂

Remélem segítenetek a tapasztalati tippek tőlem így könnyebben tudtok a felkészülésre az esküvő nagy napjára koncentrálni!

Üdv: fotobese

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.