Fő működési terület: Budapest
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 5.
Weboldal: www.treffort.hu
Telefonszám: +36-1-411-1738
Fax: +36-1-411-1739

Bemutatkozás:

A TrffOrt Vendéglátó és Rendezvényház saját helyszínei a belváros szívében, az ELTE BTK területén találhatóak. Vállaljuk esküvők és egyéb magán vagy céges rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását saját helyszíneinken, illetve az ország teljes területén egyaránt. Budapesten és vonzáskörzetében kitelepülünk vendéglátásunkkal akár kisebb létszámú eseményekre is.

Saját helyszíneink:

Gólyavár Konferencia és Rendezvényközpont

Budapesten, a Trefort Kert területén (VIII. kerület, Múzeum krt. 4-6.) található az 1800-as évek végén Pecz Samu tervei alapján épült romantikus stílusú „kastély”, a Gólyavár. A sokat megélt épületet 2007-ben újították fel, színes téglái, lépcsőzetes formái és a csodaszép tornyai különleges hangulatot árasztanak a belváros szívében. Az ELTE BTK területén található épület az oktatás mellett ma igényes, akadálymentes konferencia és rendezvényközpontként üzemel.

  • a nagyterem körasztalos elrendezés esetén (kényelmes tánctérrel, igény esetén kisebb színpaddal) maximálisan 250 fő befogadására alkalmas
  • a terem technikai berendezéséhez tartozik a beépített 7.1-es konferenciahangosításon felül egy beépített 9000 ANSI lumenes duplalámpás projektor is
  • a terem üvegtetővel ellátott, az árnyékolástechnika távirányítóval vezérelhető, a világítás fokozatmentes fényerő-szabályozóval van ellátva
  • a terem légkondicionált
  • az épületben ingyenes WIFI-vel rendelkezünk, a nagyteremben pedig vezetékes internettel is
  • a Gólyavár hátsókertjében jó idő esetén lehetőség nyílik a polgári szertartás lebonyolítására, gratulációk fogadására, vendégvárásra is
  • átöltözéshez zárható, külön helyiség az épületen belül biztosított

Körülbelül 135-fő vendéglétszámtól ajánljuk helyszínül a Gólyavárat, elsősorban kerekasztalos elrendezéssel.

TreffOrt Aula étterem

Az ELTE BTK hallgatói és oktatói, valamint az Astoriánál dolgozók közkedvelt emelt szintű önkiszolgáló étterme, amely naponta változó 25-30 féle ínycsiklandó fogással, frissen sültekkel, főzelékekkel, desszertekkel, salátabárral várja vendégeit.

Esténként, hétvégenként 80-250 fő részére rendezvényhelyszínként üzemel, céges partiknak, esküvőknek és egyéb eseményeknek ad otthont. Rendezvények esetén igény szerint akár három különterem is igénybe vehető. Körasztalos elrendezéssel 120, táblaasztalokkal 150 főig ajánljuk.

XO Bistro

A belváros és az üzleti negyed szívében az Astoriánál - az 1868-ban épült egykori Pannónia Szálló Griff kávéházának helyén - nyitotta meg kapuit 2007 decemberében XO Bistro éttermünk.

Ez az elegáns, klasszikus, századfordulós (szecessziós) és modern stíluselemekkel berendezett étterem és kávézó igazi világvárosi hangulatot áraszt, könnyed eleganciát tükröz. A pesti polgári kávéházak és a korszerű, elegáns éttermek napszakonként változó és megújuló választékával és a szezonalitást is követő egyedi ajánlataival várja kedves vendégeit. Az XO Bistro egyedi harmóniájával, különleges látványkonyhájával, udvarias kiszolgálással, hagyományos magyaros és klasszikus nemzetközi menükkel, friss tengeri és hazai halételekkel és egyéb specialitásokkal, valamint széles - Magyarország jelentős borvidékeit lefedő - borkínálatával várja kedves vendégeit.

Az a’la carte kínálaton kívül naponta változó ebéd ajánlatokkal, helyben füstölt alapanyagokból készített ételkülönlegességekkel és időszakos gasztroprogramokkal (élményvacsorákkal) kedveskedünk vendégeinknek.

30-60 fő részére zártkörű esküvői ebéd vagy vacsora kiváló helyszíneként szolgálhat.

Esküvői megrendelések esetén a kedvezménykártya felmutatójának ételsoraink árából 5% kedvezményt biztosítunk!

Kapcsolódó tevékenységek:

Catering; Esküvő a szabadban; Esküvőszervezés; Éttermek; Különleges helyszínek;

Galéria:

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
5% kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria