Fő működési terület: Budapest
Weboldal: http://szeretemaferjem.hu/

Bemutatkozás:

A szeretemaferjem.hu oldalon igényes és közérthető pszichológiai cikkeket talál a látogató.

Nagyon sokan érdeklődnek a pszichológia iránt, hiszen csaknem mindenkit foglalkoztat az emberi lélek működése, a kapcsolatok alakulása, vagy épp a gyereknevelés témája. Azonban a tudományos nyelvezet sokakat elriaszt a témától, a könnyen érthető „bulvár-pszichológia” pedig éppen a szakértelmet nélkülözi. A  szeretemaferjem.hu weboldal létrehozásával a kettő közötti szakadék áthidalása volt a célom, az olvasó tehát tulajdonképpen szakirodalmat olvas úgy, hogy közben nem kell szótárt használnia, és remélhetőleg az olvasás egyben kellemes és örömteli élményt is jelent majd a számára.

Milyen szakaszai vannak egy párkapcsolatnak? Hogyan válik anyává egy nő? Milyen hatással lehet az első gyermek megszületése férfi és nő meghitt viszonyára? Hogyan alakul ki a gyermeki emlékezet? Valóban egészségesebbek a házasok az egyedülállóknál? Többek között ezekre a kérdésekre találhat választ az, aki az oldalra látogat.

Az esküvő szervezése  mellett a közös élet kialakítása is ebben az időszakban zajlik. Az együtt eltöltendő évek boldogsága sok munkát  igényel a felektől. A szeretemaferjem.hu oldalon található cikkek számos olyan információt nyújtanak, melyek segíthetnek abban, hogy a házasság harmonikus és kiegyensúlyozott maradjon évek múltán is.

Jó böngészést, kellemes olvasást kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel: 

Jantek Gyöngyvér, pszichológus

Kapcsolódó tevékenységek:

Esküvői beszédek; Esküvőszervezés;


Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
egyedi kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés