Fő működési terület: Budapest
Cím: 1031 Budapest, Nánási út 1/B. D-602
Weboldal: www.szerelempark.hu
Telefonszám: +36 1 820 10 50

Bemutatkozás:

Szerelem: Ahogy a szél meglebbenti a függönyt.

Nem a szél, nem a függöny - a lebbenés. - Fodor Ákos

                                                     

Igen, a szerelem titok. Csendes lángolás, vagy hatalmasan fellobbanó szenvedély, izzó parázs, vagy zizegő tűz. Melegséggel tölt el, magasba repít, megszépít, elvarázsol. A szerelem kortalan és nem szab korhatárt.

Közömbösödő, értékét vesztő világunkban azonban úgy tűnik, már-már ez a tiszta érzés is új jelentést kap. Az egymásra találást beárnyékolja a hűtlenség, a bizalmatlanság. Sokszor csupán a szexualitásban merül ki két ember kapcsolata, és nem a beteljesült szerelem ajándékaként élik meg ezt a csodát. Sivárrá válnak a randevúk, kiüresedik egymás számára a mondanivaló, fantáziátlanná válik az együttlét. A csalódástól, az anyagi biztonság és függetlenség elvesztésétől való félelem szorongatja a szíveket. Pedig a szerelem  szabaddá tesz, mert az őszinte  szeretet elűzi a félelmeket.

A Szerelempark portál a felszínes kapcsolatokkal szemben, értékként mutatja fel a valódi szerelmet, s küldetést kíván teljesíteni e legszebb és legtisztább emberi érzés mellett. A virtuális  Szerelempark célja, hogy látogatói számára értékes programajánlatokat nyújtson, ötleteket adjon  romantikus randevú-helyszínekhez, a párkapcsolatok ápolásához, a tartalmas együttlétekhez.

Fantázianevekkel ellátott témakörei segítik az eligazodást. A „Sétány” a legromantikusabb helyszíneket ajánlja sétákhoz, vallomásokhoz, a „Love Caffé”-ban az éttermek, cukrászdák kínálatából válogathatunk. Az „Ötletház”-ban ajándékozási  meglepetésötletek, illemtan, dr. Szív tanácsai és humor is található. A „Vízpart”-on, a „Sport és Játékudvar”-ban, a „Táncparketten”, „Music Center”-ben, a „Művészetek Házá”-ban számtalan közös program közül lehet válogatni. A „Szépségszalon” a randevúra készülődést segíti, a „Szerelemplaza”-ban pedig könnyedén, karosszékből vásárolhatnak ajándékot a szerelmesek.

A portál támogatja a házasság intézményét is, ezért „Lánykérő” és „Esküvőszervező” oldalán a    házasságkötéssel kapcsolatos minden információ, tanács, ötlet megtalálható. És hogy hol töltsük a mézes heteket? A „Hotel”-ben ehhez is kapunk javaslatokat.

A Szerelempark-portál folyamatosan bővülő linkgyűjtemény, amelyet regisztrált látogatói véleményezhetnek, további ötletekkel gazdagíthatnak. Használói, látogatói nyereményjátékon vehetnek részt. Az oldal várja partnereit, akik ajánlataikkal, szolgáltatásaikkal további programlehetőségekkel gazdagítják a gyűjteményt a szerelmesek örömére.

Kapcsolódó tevékenységek:

Esküvőszervezés;

Galéria:

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
egyedi kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria