Fő működési terület: Békés megye , Mezőhegyes
Cím: 5820 Mezőhegyes, Kozma F. u. 32
Weboldal: www.noniushotel.uw.hu
Telefonszám: +36-68-566-555
Fax: +36-68-566-556
Nyitvatartás: H - V, 0:00 - 24:00

Bemutatkozás:

Üdvözöljük Önt a magyar lótenyésztés bölcsőjében Mezőhegyesen.

Az alföldi táj szépsége, az erdők, a vadászati lehetőségek a ló és lovasturizmus valamint az agrártörténeti emlékek sokasága mindazok számára vonzóvá teszi a kisvárost, akik szeretik a természetet és a csendes nyugalmat.

A Ménesudvar ősparkjában elhelyezkedő  Hotel Nonius*** családias hangulattal várja a pihenni vágyókat 19 db 57 férőhellyel rendelkező szállodájában.  Minden szoba tágas, fürdővel ellátott, TV-vel, telefonnal, minibárral felszerelt.

Ideális körülményeket kínálunk pároknak, családoknak, nyugdíjasoknak, gyermekcsoportoknak, a lovaglás, természetjárás, kedvelőinek egyaránt, ahová házi kedvencét is magával hozhatja.

Éttermünkben helyi és vadból készített specialitásokkal, tájjelegű és kímélő fogásokkal házias ízekkel várjuk kedves vendégeinket. A drinkbárban különleges italok, széles borválaszték és koktélok teszik kellemesebbé a hangulatot.  Különféle étkezési utalványokat és üdülési csekket is elfogadunk, számláját bankkártyával és valutával (euró) is kiegyenlítheti.

Kisebb és nagyobb konferenciák, szakember-találkozók, meetingek, céges rendezvények és bemutatók, osztálytalálkozók és továbbképzések, tréningek teljes körű szervezése és lebonyolítása. A szállodát körülvevő évszázados platánfák árnya szabadtéri programok esküvők, sátras lakodalmak, kerti mulatságok, grill és bográcsos partik megvalósításához nyújt lehetőséget.

Vendégeink szórakoztatását remek kül- és beltéri programokkal garantáljuk, tekintse meg színes programajánlatunkat.

Várja Önt is a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. Hotel Nonius Szállodája!

Kapcsolódó tevékenységek:

Bútor / sátor; Catering; Dekoráció; Esküvő a szabadban; Esküvői autó; Esküvőszervezés; Éttermek; Fotós; Galambok; Házasságkötő termek; Leánybúcsú; Legénybúcsú; Meghívó / szalvéta; Szállodák; Torta; Tűzijáték; Videós; Virág;

Letölthető dokumentumok:
Galéria:

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
5% kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria