Fő működési terület: Pest-megye , Visegrád
Cím: 2025 Visegrád, Feketehegy (Bob-pálya parkolója mellett, a Fellegvár felett)
Weboldal: www.nagyvillam.hu
Telefonszám: +36-26-398-070
Skype azonosító: kata.tumbasz

Bemutatkozás:

Álomesküvő Visegrádon

Vannak életünkben olyan pillanatok, melyek egyszeriek, megismételhetetlenek és sokat jelentenek mindannyiunk számára, hiszen lelkünkben, szívünkben készülünk rá, elképzeljük, megálmodjuk, olyannak amilyennek szeretnénk gyönyörűnek, tökéletesnek.  

Ez az első lépés, a döntés mely akár egy életre szóló boldog házasság kezdetét jelenti.  

Éttermünk, esküvők állandó helyszíne, több évtizedes szervezési tapasztalatunkkal, szolgálatkészségünkkel és minden egyéni ötletre nyitottan tesszük emlékezetessé esküvőjét, hogy Önnek semmi mással ne kelljen törődnie, csak az alkalom adta boldogsággal.

A Nagyvillám étterem a Dunakanyar szívében Visegrádon, a Fellegvár közvetlen szomszédságában található. Egyedülálló elhelyezkedésünknek köszönhetően számos álomszép helyszínt tudunk biztosítani az esküvői szertartás lebonyolítására.  Örök hűséget esküdhet nem mindennapi helyszíneken, mint a Visegrádi Fellegvár vagy a Királyi Palota többszáz éves falai között, a Duna partra néző Salamon-toronyban, vagy akár a Nagyvillám étterem teraszán.

Az egyszerre 620 fő befogadására alkalmas kétszintes komplexum szinte minden rendezvény számára ideális helyszínválasztás, legyen szó egy kellemes kávézásról, egy romanatikus vacsoráról, családi ünnepekről, esküvőről vagy akár céges továbbképzésről.

Az étteremtől pár száz méterre fekvő Hotel Silvanusban gondoskodhat vendégei átlagon felüli szállásáról, melyhez fenséges panorámával rendelkező luxus lakosztályunkat ajándékba adjuk.

Az alkalomhoz méltó menüvel kedveskedünk az ifjú párnak, legyen szó akár gála- vagy svédasztalos vacsoráról.

Miért érdemes minket választania?

  • Külön terembérleti illetve takarítási díjat nem számolunk fel
  • Teljeskörű rendezvényszervezés igény szerint
  • Polgári szertarásra díjmentesen biztosítjuk a helyszínt*
  • Ajándék nászutaslakosztály 50 fő feletti létszám esetén
  • Egyéni menükialakítás
  • Rövid italok térítésmentesen behozhatóak az étterembe
  • Ingyenes, 360 férőhelyes parkoló

    * Amennyiben a polgári szertartást külső helyszínen kívánják megtartani, az  Visegrád Város Polgármesteri Hivatalának fizetendő.

50 fő feletti létszám esetén kedvezményként biztosítunk egy ajándék lakosztályt a Hotel Silvanusban, melyet az étterem foglal és fizet ki az Ifjú Pár részére.

Kapcsolódó tevékenységek:

Éttermek;

Letölthető dokumentumok:
Galéria:
Videó(k):

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
5% kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria
Videók