Fő működési terület: Pest-megye , Szigetszentmárton
Cím: 2318 Szigetszentmárton, Dunapart-alsó u.1.
Telefonszám: +36-24-542-542
Fax: +36-24-542-542/200

Bemutatkozás:

Kedves Ifjú pár! 

Engedjétek meg, hogy nagy vonalakban bemutassam a Mártoni Csárda és Fogadót.

A Mártoni Csárda és Fogadó Budapesttől 30 km-re, délre található közvetlenül a Kis-Duna partján. A vendéglátó egység 2005-ben nyitotta meg kapuit vendégei előtt és azóta számtalan esküvő került megrendezésre ezen a festői helyen.

A polgári szertartást a szabadban rendezzük meg, ahova akár hajóval is érkezhettek és kiköthettek saját stégünknél. A kert szépségét a halakkal teli kerti tó teszi teljessé, ahol gyönyörű fényképek készülhetnek rólatok és szeretteitekről.

A lakodalom a fedett teraszunkon kerül megrendezésre, aminek oldalfalai fel-le engedhetőek, így a tavasztól őszig tartó időszakban csodás panoráma tárul elétek és vendégeitek elé. A teraszunk maximális befogadóképessége 180 fő.

Fogadónk 8 szobával rendelkezik -melyből egyet grátisz biztosítunk részetekre- így a vendégek egy része elszállásolható. Amennyiben ez a kapacitás nem elegendő, a közelben van további szálláslehetőség.

A pince szintünkben kapott helyet az aktív pihenést kedvelők részére létesült bowling pálya, billiárd, csocsó és a wellness részleg (medence, pezsgőfürdő, finn-és infraszauna, masszázs). Ezek a szolgáltatások alkalmasak arra, hogy akár a leány-legénybúcsút is nálunk rendezzétek meg, vagy csak lazítsatok egyet a nagy nap után.

Azokat a szolgáltatókat, akikkel évek óta együtt dolgozunk, bátran ajánljuk figyelmetekbe (dekoráció, virág, fotó, vőfély, zenekar, torta, tűzijáték).

Remélem, hogy sikerült felkeltenem érdeklődéseteket és Titeket is azon vendégeink között üdvözölhetünk, akik meg vannak elégedve barátságos és minőségi kiszolgálásunkkal.

Üdvözlettel:

Sipos Mónika

cégvezető

Kapcsolódó tevékenységek:

Esküvő a szabadban; Éttermek; Leánybúcsú; Legénybúcsú; Szállodák;

Galéria:

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
10% kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria