Fő működési terület: Győr-Moson-Sopron megye , Öttevény
Cím: 9153 Öttevény, Fő utca 173.
Weboldal: www.chateaufoldvary.com
Telefonszám: +36-96-485-688
Fax: +36-96-485-688
Nyitvatartás: Hétfő - Vasárnap 0-24

Bemutatkozás:

Majdhogynem 150 év kellett ahhoz, hogy ez a gyönyörű kastély megnyissa vendégei előtt megújult kapuit. A kastélyt történetét számtalan rejtély övezi, amely máig nem látott napvilágot. Öttevény gazdag történelme és feledhetetlen hangulata érezhető a kastély minden zugában. A múlt század közepén Öttevény legnagyobb birtokosai a Viczay-Héderváry, báró Sina, gróf Wenckheim és a Földváry családok voltak. Ez utóbbiak közül báró Földváry Miklós építtetett 1870-ben egy szép ”úrilakot” a Bécs-Pozsony-Budapest főútvonal mentén, melyet imádott feleségének ajándékozott.

A kastélyban számos üzleti találkozó zajlott, de leginkább a nemesi réteg szórakozó helyszíneként szolgált. A környék gazdagon kielégítette a nemesek vadászati szenvedélyét és a kiváló bor iránti imádatukat. Később a kastély birtoka Csáky Andor tulajdonába került egészen 1945-ig.

Második ezredforduló egyben a kastély újonnani felvirágozását jelentette. Folyamatos felújítások sorozata lényegesen megváltoztatta a kastély arculatát, melyet az új szlovák tulajdonos kezdeményezett 2009 tavaszán. A Kastély újra büszkén viselheti a Chateau Földváry nevet. A mai fenséges arculata és az eredeti neobarokk építészet ötvözete kiváló helyszínt teremt a gondtalan kikapcsolódáshoz, céges rendezvények és kongresszusok lebonyolításához, de a barátokkal töltött feledhetetlen pillanatok sem maradhatnak el egy minőségi bor társaságában.

Gazdag hagyományok, ízléses enteriőr, pazar ízvilág és az első osztályú felszolgálás a Chateau Földváry névjegye. Az épületet hatalmas és növénykben gazdag 4 hektáros birtok veszi körül. Vendégeink zavartalan nyugalmát és kikapcsolódását kültéri medence, szaunák, konditerem, jacuzzi, masszázs,  tenisz és röplabdapálya biztosítja. Mindannyi szobánkat lenyűgözően szép bútorok, kiegészítők és mennyei kényelem teszi egyedivé. 17 egyedi enteriőrű lakosztállyal rendelkezik, melyeknek hangulatát a tulajdonosnak-aki egy híres belsőépítész köszönhetik.

Igényes vendégeink válogathatnak konyhánk különféle külföldi és belföldi ínyencségei közül. A világ minden tájáról találhat finom borkülönlegességeket, melyeket mínőségi sajttálakkal szervírozunk. Minden igényt kielégítő éttermünk és neobarakk stílusú kávézónk felejthetetlen élményt nyújt vendégeink számára. Valamint a kastély tökéletes helyszínt biztosít a meseszép esküvők  megrendezéséhez.

A kastély varázslatos élményt nyújt a tél birodalmában, szikrázó napsütésben vagy akár egy csodálatos őszi napon. A Chateau Földváry Győrtől mindössze tizenöt kilométerre fekszik, ahol kellemes légkör és harmonikus környezet biztosítja testi lelki nyugalmát.

A tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a szálloda színvonala megfelejen a nemzetközi nívónak. Valamint a tulajdonosok célja, hogy a Chateau Földváry bekerüljön  a “Small Luxury Hotels of  the World” exkluzív hotelei közé.

A felajánlott kedvezmény mértéke 5-10% - a szolgáltatások típusától függ!

Kapcsolódó tevékenységek:

Éttermek; Szállodák;

Letölthető dokumentumok:
Galéria:

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
10% kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria