Fő működési terület: Budapest
Cím: Budapest, VIII. kerület, Vas u. 16.
Weboldal: www.casadelamusica.hu
Telefonszám: +36 70 938 8876
Nyitvatartás: 8.00-22.00 (illetve megbeszélés szerint)

Bemutatkozás:

Casa de la Música  Budapest történelmi belvárosában egy régi bérház átépítésével nyerte el mai vidám arculatát. A  ház sokszínű funkciójának betöltéséhez szükséges-  és a gyakorlati szempontok figyelembe vételével került kialakításra, mely Európában egyedülálló gondolat. Az épületben létrehozott, több saját bejáratú terem, helyszín sokoldalú lehetőséget kínál rendezvények számára.

A Casa de la Música, mint rendezvényhelyszín előnyei:

Belvárosi rendezvényhelyszín

A Ház Budapest szívében, a Palotanegyedben, az Astoria és a Blaha Lujza tér között (Uránia) a Vas utca 16. címen található.

Kiváló közlekedés

Az épület a 2-es (Astoria, Blaha) és a 3-as Metróval (Kálvin tér) egyaránt könnyen megközelíthető, valamint a 4-6 villamos és több busz vonalához is közel helyezkedik el. A gépkocsival érkező vendégek az épület közelében, a Nemzeti Múzeum mögött található Pollack Mihály téri  440 férőhelyes parkolóházban és a környező utcákban parkolhatnak.

Igényes rendezvényhelyszín 

A Casa de la Música rendezvényközpont kiemelt helyszíne a Cult Club és a Pepita Bar,  mely rendkívül sokoldalúan saját elképzelésnek megfelelően formálható igényes belvárosi helyszín. Az egyes helyszínek együtt vagy akár külön-külön is bérelhetőek akár egészen 250 fős rendezvényekig.

Különtermek

A Casa de la Música-ban található 50-80 m2-es különtermek bármilyen önálló vagy kiegészítő eseménynek helyszínéül szolgálhatnak.

Egyedi hangulatú épület

A Casa de la Música területén számos igényes és kreatív dekorációs elemmel és berendezéssel találkozhatnak a vendégek, illetve praktikus ötletek sora teszi az épületet kellemes helyszínné.

Kedvező bérleti díjak 

A Casa de la Música-ban kiváló ár / érték aránnyal tudunk termeket biztosítani. A bérlés jellegének és nagyságának megfelelően bérlőinknek kedvezményeket is nyújtunk. Fontos, hogy bérleti díjaink széles szolgáltatáscsomagot is tartalmaznak, amely nem jelent plusz költséget a bérlőnek: hangtechnika, világítás, öltöző és mellékhelyiség használat, recepciós / információs szolgálat, biztonsági szolgálat…

Ajánlatunk, szálláshely szolgáltatás 

Funkciónálisan kialakított 2-4-6 ágyas szobáink várják mérsékelt árakon kiegészítő szolgáltatásként kapcsolódva konfrenciákhoz, workshopokhoz.

Kapcsolódó tevékenységek:

Esküvőszervezés; Tánc;

Galéria:

Céglogó
Kedvezmény

Ez a szolgáltató
10% kedvezményt
biztosít, ha felmutatja kedvezmény kártyánkat!

Értékelés


Képgaléria