Videós rovat

8 tanács: hogyan válasszunk az esküvőre videóst

Néhány szempont, amire érdemes figyelni, ha később is olyannak szeretnénk látni az esküvőnket, mint amilyennek elképzeltük.

Hacsak nem mi vagyunk Vilmos és Kate – márpedig nem mi vagyunk, hiszen ők már összeházasodtak –, akkor nem nagyon reménykedhetünk abban, hogy a világ tévétársaságai közvetítik majd a mi nagy napunkat, és a felvételekből később kedvünkre csemegézhetünk. Ezért nem árt gondoskodni arról, hogy maradjon képes emlékünk az esküvőnk eseményeiről.

Tovább »

Fotós/videós

   A digitális gépek korában felmerül a kérdés: érdemes-e profi fotósra költeni, amikor bármelyik ismerősre rábízhatjuk a feladatot, gép van, csak pár kattintás az egész. A döntéshez azonban ajánlott néhány szempontot figyelembe venni. Ne kérjünk fel olyan ismerőst, aki vendégként hivatalos az eseményre, hiszen neki így az egész nap csak feladat lesz, és nem tud velünk felszabadultan ünnepelni. Gondoljunk arra is, hogy később majd örömmel szeretnénk megnézni a jó képeket és a videót, és nem azon bosszankodni, hogy életünk nagy napjáról mennyi rossz felvétel – Ez kinek a háta lehet? És ez? –, vagy remegő, életlen filmkocka készült.

fotós.jpg

   Ezen szempontok végiggondolása végül mégis oda vezet, hogy mindenképpen érdemes szakemberre, de legalább is esküvő fotózásban gyakorlott személyre bíznunk az események megörökítését. Ha nem szeretnénk később kellemetlen meglepetést, kérjünk referenciát, és kérdezzünk rá arra is,milyen technikai berendezéssel dolgozik az illető. Ha megtehetjük, fogadhatunk két fotóst vagy videóst is, így biztosan nem marad le az esküvőnk egyetlen fontos momentuma sem az öröklétről.

 

Tovább »

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: