Kiegészítők rovat

Leplezetlenül a menyasszonyi fátylakról

Folytatjuk cikksorozatunkat az esküvői kiegészítőkről; ezúttal a menyasszony megjelenésének az esküvői ruhát követően leginkább meghatározó eleméről, az esküvői fátyolról írunk. A fátyol használata évszázadok óta ismeretes, ennek célját mindig az adott kultúrában kell keresnünk.

Tovább »

Egy mellékszereplő főszerepben – az esküvői cipő

Minden esküvő közös vonása a gyönyörű menyasszony, a káprázatos ruhák, a pompa s a csillogás, ahol a figyelem és  tekintet az ékszerként csillogó mennyasszonyra tapad.

Hajlamosak vagyunk azonban elfeledkezni arról a mellékszereplőről, aki ritkán mutatkozik meg az esküvő alatt, s legtöbbször rejtve marad. Szerepe viszont a többórás ceremónia alatt, a nyitótáncban, a keringőkben és a gratulációk órákig tartó fogadásában a legjelentősebb: ez a menyasszonyi cipő.    

Tovább »

Földig érő szűziesség

Napjainkban az esküvői fátyol már nem számít elhagyhatatlan esküvői kiegészítőnek, mint régebben. Az idők során a hossza is változott, sokszor inkább csak egy jelzésértékű, aprócska dísz az esküvői frizurában. A klasszikus stílusú esküvőkhöz azonban a fátyol – különösen a hosszú fátyol – is hozzátartozik.

fatyol.jpg

Tovább »

Az esküvői frizura és kiegészítői

Minden nő tökéletes, ragyogó frizurát szeretne esküvőjére, hiszen ez életük egyik legfontosabb napja. Legtöbben ellátogatnak fodrászukhoz, míg mások akár maguknak csinálják, esetleg ismerőseik segítségét kérik. Fontos, hogy mindenki az arcformájához legjobban illő stílust válasszon esküvői frizurának. A nem megfelelő haj kiválasztása-akármilyen szép is az-sokat ronthat a megjelenésen.

 

frizura.jpg

Tovább »

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: