Esküvőszervezés rovat

Tündéresküvő – a mese, amiben te vagy a főszereplő

Különleges esküvőt szeretnétek, de nem akartok vagyonokat költeni az exkluzív kellékekre? Egy kis ötletességgel és kreativitással egyedivé varázsolhatjátok közös életetek kezdetének nagy napját, így nem csupán számotokra, hanem meghívott szeretteiteknek is maradandó élményt nyújt majd ez az alkalom.

Tundermese.jpeg

Tovább »

Varázslatos nászút – de mennyiből és hová menjünk? 2. rész

Korábban már nekiláttunk összegyűjteni, hogy miképpen lehet megszervezni egy nászutat, hogy az olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. De ezzel még nem értünk a végére! Nézzük tovább, hogy mi mindenre kell még figyelnetek!

just_married4.jpg

Tovább »

Varázslatos nászút–de mennyiből és hová menjünk? 1. rész

 Míg az esküvő egy kicsit a családnak és barátoknak is szerveződik, a nászút már végképp csak rólatok szól. Miképpen szervezhetitek meg úgy, hogy az olyan legyen, amilyennek megálmodtátok?

just_married2.jpg

Tovább »

Interjú: Lánykérés férfi szemmel!

Az első interjúnkban Ádám tapasztalatait olvashatjátok, melyben elmeséli, számára hogyan zajlott a lánykérés, hogyan kérte meg Kedvese kezét.

Tovább »

10 esküvői tipp – profi esküvőszervezőktől

Az egyik legmeggyőzőbb érv amellett, hogy az esküvő megszervezését miért bízzuk profikra, ahelyett, hogy magunk látnánk neki, az, hogy ők – velünk szemben – egy nagyon fontos dologgal rendelkeznek: tapasztalattal. Ők azok, aki ismerik az évről évre változó esküvői trendeket, az éppen divatos stílusokat, és tudják, mi kell egy esküvő sikeres lebonyolításához.

1077718_wedding_roses_4.jpg

Tovább »

Esküvőtervezés: családi vagy egyéni elfoglaltság?

Ahhoz, hogy egy esküvőt felhőtlenül élvezhessetek, az a legfontosabb, hogy annak minden egyes percét előre eltervezzétek. Az előkészületekben gyakran részt vesz a család is, azonban nem biztos, hogy a leendő anyós vagy após tudja, hogy mit szeretnétek igazán ti, jegyesek.

szervezes.jpg

Tovább »

Esküvői visszaszámláló: mikor kezdjük a szervezkedést?

Akik most éppen Las Vegasban böngészik ezt az oldalt, ezt a pontot nyugodtan ugorják át. És azok is, akik tényleg nem akarnak semmi cicót. Viszont azoknak, akik szeretnének alaposan felkészülni az esküvőjükre, jó, ha van még legalább egy évük a nagy napig…

Nézzük sorban!

 szervezkedes.jpg

Tovább »

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: