Programleírás

„A www.eskuvottervezunk.hu egy olyan átfogó esküvői portál, ahol az esküvőt tervező jegyespárok mindent megtalálnak, ami szóba kerülhet a nagy nap kapcsán. Legyen szó menyasszonyi ruháról, étteremről, ékszerekről, fotósról vagy limuzinról.”


A több mint két tucat kategóriában felsorolt szolgáltatások és termékek áttekinthető összesítése azoknak is hasznos, akik meghívott vendégként vesznek részt az esküvőn, és ajándékot keresnek, vagy a szervezésben segítenek.


Miért jó Önnek, ha bekapcsolódik a www.eskuvottervezunk.hu kedvezményprogramjába?


Mert plusz forgalmat hoz – bizonyíthatóan és számszerűsíthetően.


A honlap látogatói ingyen regisztrálhatnak. Cserébe a www.eskuvottervezunk.hu oldal logójával ellátott plasztikkártyát kapnak, amellyel az oldalon elérhető szolgáltatónál – vagyis Önnél – a kártya felmutatásával érvényesíthetik a kedvezményt.

A kedvezmény mértékét, időtartamát, jellegét Ön határozza meg.


Minden partnerünknek lehetősége van a kártyarendszerbe való belépésre 5%-os kedvezménytől. Felső határ nincs. A honlapon a felsorolásban a szolgáltató neve és elérhetősége mellett megjelenik a kedvezmény mértéke és jellege.


Évente közel 42 ezer házasságot kötnek Magyarországon, ha ezek 1%-a választja Önt, az máris 420 új ügyfelet jelent. Mivel az Ön által adott kedvezményt a kártya felmutatásával, illetve az arra történő hivatkozással lehet igénybe venni, rövid időn belül számszerűsíthető, hogy mekkora plusz-forgalmat hozott Önnek a www.eskuvottervezunk.hu regisztrációs kártyája.


Látogatóink kiterjedt marketingkampányunknak köszönhetően számtalan módon értesülnek a kártyáról és a vele járó speciális lehetőségekről. Az új kezdeményezés hírét esküvőkiállításokon, esküvői magazinokban és minden, a házassághoz kapcsolódó nagyobb tematikus portálon keresztül mutatjuk be a házasulandó pároknak.

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: