Ismertető pároknak

Kedves Jegyespár!

 

Gratulálunk közelgő házasságotok alkalmából!
Annak érdekében, hogy a Nagy Nap zökkenőmentes és lehetőleg költséghatékony legyen, portálunkon számtalan hasznos dolgot gyűjtöttünk össze.

 

Regisztráljatok az eskuvottervezunk.hu–ra és éljetek a számtalan kedvezmény és máshol nem található szolgáltatás előnyeivel!

 

Miért érdemes regisztrálni?

Kedvezményes esküvői szolgáltatások
Tiétek lehet az eskuvottervezunk.hu ingyenes kedvezménykártyája, amellyel:

  • az ország minden területén találtok olyan szolgáltatót, aki kedvezményeket kínál nektek a kártya felmutatását követően.
  • költséghatékonyan szervezhetitek meg esküvőtöket.

Ti oldalatok – minden egy helyen az esküvőtőkről
Saját aloldalt hozhattok létre, ahol mindenkinek megmutathatjátok, milyen lesz, milyen volt a Ti esküvőtök! Az esküvővel kapcsolatos információk feltöltésén kívül publikálhattok vendég és kívánságlistát és feltölthetitek a legjobban készült képeket, videókat is!

 

Hasznos cikkek tanácsadóktól tanácstalanoknak
Az esküvői előkészületekben is a segítségetekre vagyunk. Összegyűjtöttünk ugyanis mindent, amit a téma kapcsán tudni kell, lehet, vagy érdemes. A tanácsadó cikkeket az adott témában jártas szakembereink segítségével állítottuk össze. Sőt, ha kérdésetek merül fel, esküvőszervező tanácsadónk személyre szabott válaszokkal szolgálhat Nektek!

 

Regisztráció

 

Hogy kaphatsz www.eskuvottervezunk.hu kártyát?

 

A regisztrációt követően egy-két héten belül postai úton eljuttatjuk Nektek kártyátokat. Ezt érdemes a pénztárcában magatokkal vinni, és minden olyan helyen felmutatni, ahol kedvezmény jár utána.

 

Ha segítségre van szükségetek, írjatok az info@eskuvottervezunk.hu e-mail címre.

 

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: