Hírek, események

Hajítsd magad Görögországba!

FIGYELEM!!!

Van számotokra egy remek játékunk!

A feladat egyszerű: nem kell mást tenned, csak lájkolni az esküvőttervezünk.hu facebook oldalát és a lájkolók között egy két személyes utat sorsolunk ki Makrygialos Görögország egyik csodálatos helyén! Csak egy lájk és legyen Tied a két személyes utazás!

nyeremenyjatek_300.jpg

Felhívás!

Kedves Ifjú Párok!

 

Szeretnétek-e a várva-várt esküvőtöket és a készülődés pillanatait még  emlékezetesebbé tenni és megnyerni álmaitok nászajándékát ?

 

Viasat3_logo.jpg

 

negyeskuvo_logo_onwhite_RGB.JPG

 

A VIASAT3, a tavalyi kirobbanóan nagy siker után, újra elindítja  reality műsorát, ahol menyasszonyok vetélkednek egymással. A show külföldön és 2010 óta immár Magyarországon is a legnépszerűbb műsorok közzé tartozik. Olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2011 tavaszán, nyarán, kora ősszén mondják ki a boldogító igent, és részt vennének egy érdekes televíziós játékban

Figyelemmel kísérjük az előkészületek izgalmas pillanatait, valamint a Nagy Nap legfontosabb eseményein, és ha 3 vetélytársatok úgy ítéli meg, akár a Tietek lehet a fődíj: ÁLMAITOK NÁSZAJÁNDÉKA ! Tehát az esély a győzelemre 25%-os, azaz igen nagy!

Amennyiben úgy határoztok, hogy jelentkeztek a műsorba és kiválasztunk Titeket, mi megpróbáljuk a legtöbb segítséget megadni, hogy még fantasztikusabb legyen a nap: legyen szó akár anyagi segítségről, akár a kedvenc magyar „celebetek” közreműködéséről.

 

Természetesen szem előtt tartjuk, hogy az esküvő Nektek a legfontosabb; a főszerep a Tietek - a stáb jelenlétével semmiképpen nem zavarja meg a legfontosabb pillanatokat..

 

A műsor egy örök emlék marad! Vágjatok bele!

Jelentkezzetek minél előbb, hogy megnyerjétek  

ÁLMAITOK NÁSZAJÁNDÉKÁT!

 

Jelentkezés: negyeskuvo@qart.hu  

 

4eskuvo.jpg

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: