Leggyakrabban felmerülő kérdések:

1. A 4000 Ft + áfa regisztrációs összegért meddig lesz látható a bemutatkozó oldalam az eskuvottervezunk.hu oldalon?

V: 2011. március 31-ig.

 

2. Mi történik abban az esetben, ha több cégem van, és valamennyivel meg akarok jelenni az eskuvottervezunk.hu oldalon?

V: Jelentős kedvezményben részesül. A regisztrációs díjat csak egyszer kell kifizetni. A március 31-je után esedékes havi díjat csak az első aloldal után kell teljes összegben kifizetni, a további aloldal után 50% kedvezményt adunk.

 

3. Abban az esetben, ha már kifizettem a regisztrációs díjat, de nem vagyok fent az eskuvottervezunk.hu oldalon pl. egész nyáron, de szeptemberben úgy döntök, hogy vissza akarok jönni, akkor újra ki kell fizetnem a regisztrációs díjat, vagy csak a havidíjat? Mennyi ideig érvényes a regisztráció?

V: A regisztrációs díj 2 évig érvényes, ez idő alatt bármikor feltöltheti, illetve aktívvá teheti a hirdetését.

 

4. A regisztrációs díjért cserébe március 31-ig lehetek fent az eskovottervezunk.hu honlapon. Mi történik, ha ezt követően nem szeretném fizetni a havidíjat?

V: Ez esetben inaktívvá tesszük az aloldalát, de bármikor újra aktív részesévé válhat az eskuvottervezunk.hu szolgáltatásainak. Azon dolgozunk, hogy bebizonyítsuk: érdemes folyamatosan jelen lenni, hiszen az oldalt napról napra egyre többen látogatják. Olyanok, akik az Ön szolgáltatásaira, termékeire is vevők.

 

5. Nem tudom a regisztráció összegét átutalni, nincs bankszámlám. Mit tegyek?

V: Ez esetben a legegyszerűbb befáradni az Önhöz legközelebbi CIB-fiókba, és befizetni a számlánkra a pénzt. (A számlaszámot az Önnel kapcsolatban álló munkatársunk megadja). Ha ez valamilyen oknál fogva nem működne, a „rózsaszín” postai csekket javasoljuk.

 

6. Mit tehetek, ha mégsem akarok fenn lenni március 31-e után az oldalon?

V: E-mailben jelzi igényét az adminisztrátornak, aki törli az aloldalt a rendszerből.

 

7. Mire jó a kártyarendszer? Miért érdekes ez nekem, hirdetőnek?

V: Minden jegyespár, aki regisztrál az eskovottervezunk.hu honlapon, kap egy hitelkártya formátumú kártyát. Nekik ez azért jó, mert ennek felmutatása után Ön kedvezményt ad nekik. Pl.: 15%-ot minden olyan torta árából, amit az eskovottervezunk.hu kártya felmutatásával rendelnek. Tehát a tortakészítő mesterek közül – jó eséllyel – Önt fogják választani. Az így keletkező pluszbevétel mellett Önnek ez azért is jó, mert így nagyon könnyen nyomon követhető, hogy megérte-e kifizetni a honlapra kerülés költségét.

 

8. Mennyibe kerül csatlakozni a hűségkártya-rendszerhez?

V: Nincs külön költsége, a 4000Ft+áfa tartalmazza ennek a díját is.

 

9. Ki készíti el a saját bemutatkozó aloldalamat?

V: Kezdeti időszakban az eskuvottervezunk.hu adminisztrátora, későbbiekben a hirdetőknek is lehetőségük lesz rá, egy egyszerűen kezelhető webes felületen keresztül. Az aloldaluk elkészítését követően küldünk egy értesítő levelet, amelyben a hozzáférésüket is megadjuk.

 

10. Megoldható-e az, hogy egyből az én saját weboldalam jöjjön fel, ha a látogatók a nevemre kattintanak az eskuvottervezunk.hu oldalon?

V: Ebben az esetben az Ön bemutatkozó aloldala jelenik meg, amelyen célszerű a saját weboldalt is feltüntetni. Így a látogatók egyetlen kattintással át tudnak menni.

 

11. Mennyi képet tehetek fel?

V: 10–20 képet, mérettől függően. Visszajelzést adunk, ha valami nem felel meg a kritériumoknak.

 

12. Milyen elérhetőségeket tegyek fel a bemutatkozó felületemre?

V: Célszerű megadni a cégnevet, a működési terület (profilt), a referenciaképeket, a weboldal címét, az elérhetőséget, a nyitvatartási időt, a kapcsolattartó nevét. Érdemes úgy megszerkeszteni, hogy rövid, de informatív és áttekinthető legyen. A cél az, hogy az eskuvottervezunk.hu látogató kedvet kapjanak az átkattintásra.

 

13. Elérhető lesz a weblapom az aloldalról?

V: Természetesen igen, hiszen az aloldal tartalmát Ön állítja össze. Lásd 8. kérdés.

 

14. Nincs saját weboldalam? Használhatom ezt a profilom weboldalamként?

V: Számunkra ez megtiszteltetés.

 

15. Milyen hosszú lehet a bemutatkozó szövegem?

V: A javasolt mennyiség 1500 karakter szóközökkel együtt. Ez kb. egy féloldalas szöveg.

 

16. Változtathatok menet közben az aloldalamon? Hogyan tehetem ezt meg?

V: Igen, saját felhasználónevével és jelszavával elérheti az aloldalt, és szerkesztheti is azt.

 

17. Hol hirdetik az eskuvottervezunk.hu oldalt? Hogyan találnak rá a párok? Mikortól indul a marketingkampány?

V: December 6-tól indul az átfogó, országos marketingkampány közösségi oldalakon, fórumokon, valamint keresőoptimalizálás és a google adwords segítségével. Mindezek együttes használatával fogjuk elérni, hogy az eskuvottervezunk.hu portált a találati listák élén adják ki a keresők. A december első felében induló figyelemfelkeltő akció sok ezer olyan jegyeshez, házasságot tervező fiatalhoz jut el, akik az esküvöttervezünk.hu oldal hirdetőinek fogyasztói. Külön szólunk majd a szülőkhöz, a barátokhoz is. Így gondoskodunk arról, hogy az Ön megjelenését a lehető legtöbben olvassák.

 

18. Kik látogatják az oldalt? Milyen számban?

V: Fiatal, házasságkötés előtt álló párok és rokonságuk, barátaik. Mindenki, akinek köze lehet egy tervezett esküvőhöz.

 

19. Hol van a székhelye a www.eskuvottervezunk.hu oldalt üzemeltető cégnek?

V: Budapest, Frissdiplomás Kft. 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33. D. 2. 10.
Tel.: +36 1 787 5989

 

20. A párok mikortól regisztrálhatnak az oldalra?

V: Várhatóan december közepétől.

 

21. Mikortól kaphatnak kedvezménykártyát a párok?

V: A regisztrációt követően kapják meg a kártyát amivel akár aznap jelentkezhetnek Önnél.

 

22. Kik írják a cikkeket az oldalra?

V: A téma szakértői, tapasztalt újságírók. Ha ötlete van, kérem, írjon a info@eskuvottervezunk.hu címre!

 

23. Csak egy régióban kínálom a szolgáltatásomat. Miért jó nekem egy országos honlap?

V: Az interneten nincsenek régiók. Érdemes a következőképpen megközelíteni ezt a befektetést: ha az eskuvottervezunk.hu oldalnak köszönhetően mindössze havi 1(!) új vevője lesz, már megtérült a 4000 forint. A március 31-ig tartó bevezető időszakot követően érdemes mérleget vonni, és eldönteni, hogy hasznos-e az Ön számára a jelenlét a honlapon.

 

24. Más, hasonló profilú oldalakon ingyenes a regisztráció, és csak a hatékony működés után kérnek díjakat vagy jutalékot. Miért kell fizetni az eskuvottervezunk.hu oldalra történő tartalom-elhelyezésért?

V: Ami ingyenes, az nem számonkérhető. Tapasztalatunk szerint az ingyenes oldalak hatékonysága erősen változó. A rendszergazda csak ad hoc módon érhető el, reklamációt nem fogadnak el, az ilyen típusú oldalak mögött nincs látogatottságnövelő kampány. Az ingyenes oldalak egyike sem ad olyan kártyarendszert, mint az eskuvottervezunk.hu. Az is extra szolgáltatás, hogy Ön, az elképzeléseinek megfelelően bármikor átalakíthatja a bemutatkozó oldalát. Ha Önnek kényelmesebb, elég egy e-mailt írnia. Ügyfélszolgálatunk néhány órán belül megtalálja a legjobb megoldást.

 

25. Van-e hűségidő, vagyis mennyi időre kötelezem el magam, ha mint hirdető partner regisztrálok az eskuvottervezunk.hu oldalon?

V: Nincs. A 4000 forint + áfa regisztrációs díjért március 31-ig láthatók a bemutatkozó oldalak. Ezt követően tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék, melyik megjelenési forma a legelőnyösebb az Ön számára.

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: