Leánybúcsú, mert jár nekünk
Mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás? A leánybúcsú vagy a legénybúcsú?

Gyanítom, hogy a legénybúcsú. Aztán mi, nõk irigységbõl, dühbõl, bosszúból, ki tudja, milyen okból, de úgy gondoltuk, ez nekünk is jár. Na nehogy már ne lehessen egy igazán ütõset mulatni, egyet utoljára mielõtt örökre elkötelezzük magunkat. Persze, párunknak itt nincs helye, tölthetünk még elég idõt együtt, elõttünk az egész élet!

Elhatározzuk, a leánybúcsúnkon aztán majd mindent beleadunk, kitomboljuk magunkat. Barátnõink hetekkel elõtte szervezésbe kezdenek, chippendale fiúk, pajkos huncutságok.
Kezdődik

A leánybúcsú partiknak Amerikában is évtizedek óta nagy hagyománya van. Külön rendezvényszervezõ irodák specializálódtak erre. Kedvelt szokás például, hogy az összegyûlt barátnõsereg minden tagja egy-egy pólót kap a buli elõtt. A pólóra többnyire olyan rövid szöveget nyomtatnak, amely késõbb is felidézi majd az est emlékét. A menyasszony pólója azonban eltér, az övén apró szalagok ékeskednek, melyeknek a végére egy-egy zselés cukorkát kötnek. A leendõ fiatalasszony természetesen jó ideig nem tudja mire vélni ezt a különös dekorációt: egészen addig, amíg gyönyörû testû férfi sztriptíz-táncosok le nem szedegetik a cukorkákat a szalagok végérõl. Természetesen a fogaikkal. Majd megkezdõdik a látványos show: feszülõs piros bõrtangában erotikus táncot lejtenek az olajozott testû, duzzadó izomzattal bíró táncosfiúk. És mi? Bírjuk még szusszal?
Ma csak magunkkal

A felfújható gumiférfi kölcsönzése, a péniszt formázó sütemények, vágykeltõ bájitalok mind-mind hozzájárulnak, hogy az este túlfûtöttségi foka a maximumhoz közelítsen. Talán arra is jó eszközök ezek, hogy miközben teljesíteni próbáljuk elhatározásunkat, ma igazán belevalóak leszünk, elfelejthetjük azt is - rövid idõre legalábbis - hogy kedvesünknek hasonló, vagy még durvább mókában van része. Jobb, ha nem tudunk róla. Jobb, ha ma csak saját esténkkel foglalkozunk.
Kicsit másképp

Nos, megértem, ha valaki nem éppen az effajta leánybúcsúk elhivatottja. Ha nem ér célba az este, és görcsösen várjuk, hogy túl legyünk rajta, mert az egész felhajtást erõltetettnek tartjuk, ami tulajdonképpen csak arra jó, hogy barátnõink jól kibulizzák magukat, hát rendben. Ez esetben jó elõre szögezzük le, bármivel is készülnek lecsapni ránk, ne essenek túlzásokba. Zárjuk ki, mi az amivel biztosan ne lepjenek meg.  Számos más típusú, játékosabb formát is ölthet egy leánybúcsú, mindenféle vicces játékokkal: vacsorával egybekötött nosztalgiázás, kérdezz-felelek játék leendõ férjünkrõl, melyben ha helytelenül válaszolunk, újabb és újabb feladatokat kell teljesíteni. Vagy csapjunk egy egyszerû pizzázós, borozgatós csajos partit, ahol azt is kidumáljuk, amit már magunk is szégyellünk....
 
 
 
 
 

Szerző: Sipos Ágnes


Forrás: www.lagzi.info

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: