Jobb adni, mint kapni - ajándékok a vendégseregnek

   Ma már divat apró kis ajándékokkal kedveskedni a násznépnek, amiknek inkább jelzés mintsem valódi értékük lenne. Kis bon-bonok ünnepi csomagolásban, akár egy fénykép a házaspárról köszönetnyilvánítással: mind olyan figyelmességek, melyekkel örömet szerezhetünk szeretteinknek.

  ajándék_2.jpg
ajandek_4.jpg  

   Felesleges drága, beszerezhetetlen díszeken, különleges csokikon törni a fejünket. Ha van is bennünk kellő kreativitás, és jó kézügyesség áldott meg minket a sors, akkor talán még érdemes is lenne saját, egyedi ajándékokat gyártani, mégsem ajánlott. Ne felejtsük el, hogy nem egy-két embernek kellene készíteni ajándékot, és bár valóban szép gesztus, erre marad a legkevesebb idő.

   Nagyon sok minden mással is foglalkozni kell, és egy esküvő megszervezésében a vendégeknek szánt ajándék a legutolsó teendők között szerep egy fontossági listán. Találjunk ki egy ajándékot, legyen az édesség, valamilyen dísztárgy, akár egy fotó, és boltból rendeljük meg a megfelelő példányszámot. Talán a legjobb ajándék mégiscsak egy közös fotó és pár kedves sor, hiszen egy ilyen ajándék mindenki számára személyes kedvesség.Nem az értéke a lényeg ezeknek a kis meglepetéseknek, hanem a gesztus maga. Hiszen általában nem számítanak rá a meghívottak, és ezért bármit is adunk, örömet fog okozni. A lényeg, hogy egy jól sikerült lagziról valamilyen kézzel fogható emlékkel is távozhassanak a vendégek, főleg azok, akik nem tudnak helyben képeket készíteni.

   Egy esküvő szervezése közben az a lényeg, hogy minél több dolgot tudjunk elintézni rövidebb idő alatt. Az idő előre haladtával és az időpont vészes közeledtével mindig fel fog bukkanni egy újabb megoldásra váró probléma. Ezért, ha már a meglepetés ajándék mellett döntöttünk, kezdjük el időben kiválasztani, és megrendelni, hogy ne fussunk ki az időből.

 

  ajándék_3.jpg

Szerző: Kiss Ágnes

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: