Bemutatkozás

Magunkról néhány szót…

 

Valamennyien nagyon sok lagziban voltunk már. Voltak közöttük jók, voltak átlagosak, néhány egyenesen szenzációsan jól szervezett, ugyanakkor eredeti volt, és akadtak olyanok is, amit még „gyakorolni” kellett volna. De egy esküvő esetében éppen ez a probléma: nem lehet mindent kipróbálni előre. Számtalan dolog, nem várt esemény jöhet közbe egy hívatlan vendég felbukkanásától kezdve a hirtelen megváltozó időjáráson, és a természetesen épp rosszkor történő váratlan konyhai baleseten át a szerencsétlenül megtervezett ülésrendig bármi.

 

Azért hoztuk létre az eskuvottervezunk.hu oldalt, mert úgy gondoljuk, elég sokat láttunk, hallottunk már ahhoz, hogy ezeket a tapasztalatotokat megosszuk veletek. Nincs nálunk a bölcsek köve, de tudjuk, hogyan kell pl. külföldön házasságot kötni, mitől szép egy ünnepi teríték, és hol készülnek a legfinomabb esküvői torták. Célunk az, hogy életetek legboldogabb napját úgy töltsétek el, hogy még nagyszülő korotokban is egy boldogan mosolygó pár nézzen vissza rátok a fotókról. Ehhez az kell, hogy szeressétek egymást, és higgyetek magatokban, a másikban és a közös jövőtökben. Minden egyéb csak másodlagos.

Mi, az eskuvottervezunk.hu csapata azon dolgozunk, hogy ezek a fent említett apróságok ne rontsák el a készülődés izgalmát, hogy minden vendég úgy érezze, kivételes eseményen vesz részt, miközben a háttérben szinte észrevétlenül és olajozottan minden a helyére kerül.

 

…és hogy mi, az eskuvottervezunk.hu oldal munkatársai házasok vagyunk-e? Van, aki hosszabb ideje, van, aki már az ékszerboltok kirakatainál keresi a legszebb gyűrűt, és van, aki még csak álmodik az esküvőről. Álmodjatok velünk, legyen a Tietek az év esküvője!

Bejelentkezés

Azonosító: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szolgáltatás kereső

Keresőszó:
Tevékenység kereső:
Megye szerinti szűrés:
Város szerinti kereső: